Super DHAB

RM100.00

  • Selesa, halal dan selamat
  • Tambah saiz zakar secara semula jadi
  • Menambahkan ketebalan dan panjang zakar jika diamalkan secara Istiqamah
  • Dibuat daripada bahan semula jadi yang dibawa dari negara timur tengah

  • Discreet packaging
  • 100% original
  • Fast delivery
  • COD available (barang sampai baru bayar)

UNTUK ZAKAR TAHAN LAMA, KERAS, PADU, BESAR & PANJANG

Lebih 10,000 Botol Telah Terjual dan Ramai Telah Berpuas Hati Dengan Super Dhab

90% LELAKI LEMAH TENAGA BATIN, PUNCA RAMAI ISTERI CURANG?​

APA KATA PAKCIK NI

Soalan-Soalan Lazim

  1. Cara pakai macam mana? Kena Urut or Sapu je?

    Dia yang penting sapu dan biarkan meresap. Kalau nak urut cuma urut sehala saja dari pangkal smpai kepala zakar. Itu sahaja. Tak macam urutan minyak lintah yang urut pelbagai tarik bwh kangkang semua tu. Insyaallah sangat mudah digunakan dan selesa.

  2. Minyak ni berapa ML? Berapa lama boleh pakai?

    Sebotol ada 20 ml. Sekali pakai dlm 5-10 titik sahaja. Kalau pakai hari-hari boleh la tahan dalam sebulan lebih tuan. Insyaallah berbaloi.

  3. Berapa lama boleh Nampak Perubahan ya?

    Perubahan bergantung pada seseorang juga, ada yg cepat, ada yang sedikit lambat, ada yang baru 3 hari dah bagi feedback, ada yang seminggu baru rasa perubahan, malah ada yang dah pakai sebulan masih repeat order untuk nampak lagi kesan. Insyaallah Super Dhab memang mujarab.

  4. Apa beza Minyak dhab dgn lintah? Atau Titan gel atau Gambir?

    Minyak dhab adalah pati dari biawak dhab dari padang pasir. Biawak dhab hanya ada di Negara Timur Tengah seperti Turki, Mesir dan lain-lain. Minyak Lintah dari Lintah la dan hanya org Malaysia je yg pakai. Minyak dhab adalah warisan turun kemurun bangsa arab dh pakai turun kemurun. Yang pernah pergi haji atau umrah mesti tau. Di sana minyak dhab dijual di tepi jalan sahaja. Gambir pula produk berasaskan gambir, agak panas bila pakai dan side effect dia kebas. Berkesan atau tak wallahualam. Minyak dhab insyaallah boleh cuba insyallah mujarab.

  5. Macam mana nak tahu Minyak Dhab ni Original Atau tidak?

    Minyak dhab Original mesti berasal dari Negara Timur Tengah, contohnya dari Mekah, Madinah, atau Negara Arab Egypt. Super Dhab Oil adalah 100% Pati Minyak Dhab di import dari Negara Egypt. Lagi satu banyak customer kami terkena minyak dhab yang mereka beli berbau minyak gamat, berkeladak, dan berangin mcm minyak angin. Minyak dhab original yang kami jual tidak berbau tengik atau busuk, tidak berangin tak berkeladak dan boleh dibawa solat.

  6. Besar mana boleh pergi? Berapa inci?

    Besar maksimum setiap orang berbeza. Masalah yang banyak berlaku, zakar mengecut dan mengecil sebab faktor gaya hidup seperti perut buncit dan kencing manis. Inyaallah boleh ikhtiar rawat dengan minyak dhab. Zakar akan nampak kembang dan saiz akan bertambah Panjang dan besar , bangun pagi tegak terpacak tanda anda sihat.

  7. Minyak ni permanent ke result dia?

    Insyaallah memang ada perubahan tuan. Tapi biasalah. Untuk awal penggunaan kena istiqamah dalam 5-6 bulan. Berdasarkan pengalaman saya, selepas 5-6 bulan mengamalkan Minyak Dhab dan kini saya dah stop pakai dan dia tak kembali ke saiz asal. Cuma kalau teruskan amalkan tu adalah lebih baik.

  8. Apa kandungan dlm minyak dhab ni tuan? Apa yg buat di boleh berfungsi utk besarkan

    Minyak dhab ni adalah minyak yg dikeluarkan dr haiwan dhab iaitu biawak padang pasir tuan. Jadi kalau tuan tanya kandungan tu semestinya dia pati dari haiwan itu sendiri. Dhab tu direbus dan minyak yg keluar dari lemaknya kita ambik. Macam mana dia berfungsi wallahualam, secara tradisional dia akan melancarkan darah dan membetulkan urat dan saraf di kawasan tersebut.

Reviews

Be the first to review “Super DHAB”

Your email address will not be published.

Good Product Quality
Good Value for Money
Fast Delivery
Excellent Service by Seller

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

There are no reviews yet.

Shopping Cart
ajax-loader
Scroll to Top