Program Dropship Sifuboboi Kini Dibuka! Buat bisnes secara online dari rumah dan jana income yang lumayan.

Nak Buat Income Extra RM500 - RM1000 Seminggu Atau RM2000 - RM4000 Sebulan Tanpa Perlu Keluar Rumah dan Tunjuk Muka?

Kami akan bantu & tunjukkan caranya.

Kenapa Join Team Sifuboboi

Anda join mana mana program dropship di luar sana memang boleh buat duit. Sama juga jika anda join team Sifuboboi. Cuma di team Sifuboboi, anda boleh promote macam2 barang dengan keuntungan besar.

Kat bawah ni anda boleh tengok income sesetengah agent kami.

So amacam? Ok tak jika buat income macam ni?

Seperti yang anda tengok dekat update monthly sales agent kami, dorang ni jenis yang focus dan spend masa untuk buat dropship ni.

Di sini, anda focus, buat kerja betul, confirm boleh dapat results atau side income yang anda nak. Kami dari pihak HQ pun akan guide anda untuk capai level income yang anda nak. 

Tapi apa yang membezakan kami dengan program dropship lain adalah kami ada visi dan misi yang jelas.

//

Visi Sifuboboi adalah untuk membantu hubungan setiap pasangan suami isteri di Malaysia untuk lebih intim, erat, selamat dan bahagia menjelang tahun 2026.

Demi mencapai visi tersebut, Sifuboboi akan:

Melatih dan melahirkan 10,000 usahawan sifuboboi menjelang tahun 2023 dengan purata pendapatan RM2000 sebulan.

Memastikan setiap usahawan sifuboboi mempunyai simpanan peribadi sebanyak RM10,000 ke atas.

Di Sifuboboi, anda bukan sekadar menjual barang untuk mencari keuntungan, tetapi...

Dengan menjadi team Sifuboboi, pelanggan anda bakal didedahkan dengan pelbagai tips, fakta & pantang larang untuk tingkatkan hubungan intim mereka dan seterusnya membantu mereka jadi lebih sihat, lebih kuat dan lebih “hangat” atas katil.

Sifuboboi juga fokus kepada hubungan jangka panjang dengan customer sedia ada. Bukan semata2 nak close sales. Tapi nak fokus bina hubungan dengan mereka. Sifuboboi bertekad untuk beri servis yang terbaik kepada semua customer samada dari HQ atau team.

Kelebihan Anda Bakal Dapat Bila Jadi Team Sifuboboi

1. Boleh Menjual Lebih Dari 1 Produk Yang Ada KKM

Anda hanya perlu register sekali sahaja, terus boleh promote segala produk yang disediakan Sifuboboi.

2. Stock Barang Sentiasa Up-To-Date

Sifuboboi akan memastikan stock barang sentiasa Up-To-Date supaya team Sifuboboi boleh promote tanpa sebarang masalah dengan profit margin yang sedap.

3. Penambahan Produk Baru

Sifuboboi akan membuat penambahan produk baru dari semasa ke semasa sekiranya terdapat permintaan panas di pasaran.

4. Beratus Testimoni Customer Yang Anda Boleh Guna

Testimoni2 ni boleh bantu anda untuk promote & tingkatkan kepercayaan dengan bakal customer anda.

5. Keuntungan Tinggi

Anda boleh promote macam macam produk di bawah Sifuboboi dengan keuntungan di antara RM40 - RM70 untuk setiap jualan.

6. Bahan Marketing Disediakan

Sifuboboi HQ akan menyediakan gambar, banner, menu catalog, promotion dan copywriting yang padu untuk anda buat jualan samada secara online atau offline.

7. Ganjaran & Bonus Yang Menarik

Sifuboboi HQ akan beri pelbagai jenis ganjaran seperti Wang Tunai, Dompet Coach, Kerusi Gaming, Smartphone, Pakej Percutian, Ticket Penerbangan dan macam2 lagi sebagai penghargaan dari Sifuboboi HQ kepada anak team yang perform.

8. Mingguan Kelas Zoom

Sifuboboi akan menyediakan mingguan kelas Zoom topik seperti Sales, Closing, Copywriting, Zero Kos Marketing dan lain2 lagi.

9. Sistem Order Online

Selepas anda register, anda boleh login ke website kami dan submit order barang dengan pakej Dropship, Mini Agent atau Super Agent.

10. Website Anda Sendiri (Optional)

Sifuboboi HQ akan buatkan website untuk anda dari A-Z. Anda hanya perlu share link kepada bakal pelanggan anda.

Inilah dia Barang Barang Yang Anda Boleh Promote Apabila Anda Join Team Sifuboboi

Gambir Emas

Market Price: RM100
Harga Dropship: RM60

Profit Anda:
RM100-RM60 =

RM40

Super DHAB

Market Price: RM100
Harga Dropship: RM60

Profit Anda:
RM100-RM60 =

RM40

Beauty DHAB

Market Price: RM100
Harga Dropship: RM60

Profit Anda:
RM100-RM60 =

RM40

Kopi Pejuang

Market Price: RM75
Harga Dropship: RM35

Profit Anda:
RM75-RM35 =

RM40

Kopi Rindu

Market Price: RM75
Harga Dropship: RM35

Profit Anda:
RM100-RM60 =

RM40

Minyak Raja Harimau

Market Price: RM120
Harga Dropship: RM65

Profit Anda:
RM100-RM65 =

RM55

Seperti yang anda nampak dekat testimoni agent kami, tak mustahil untuk buat income Rm1000 ke RM9000+ sebulan 

Bayangkan setiap bulan anda beri masa dan commitment dan dapat side income RM3,000 dengan hanya bekerja 1-3 jam sehari. 

Cukup tak untuk cover komitmen anda?

Boleh buat extra saving tak?

Kalau hidup tengah susah, rasanya RM3000 sebulan cukup tak untuk bayar bill dan beli makanan untuk seisi keluarga?

Profit barang yang anda nampak kat atas tu adalah untuk dropship.

Blm lagi kami buat kiraan untuk agent dan leader.

Dorang punya profit margin lagi besar.

Kat bawah ni anda boleh tengok harga harga agent kami.

Yang best sekali, anda boleh buat bisnes ni dari mana mana jer. HQ akan tolong uruskan shipping dan delivery barang.

Di Sifuboboi, Kami Tak Overclaim, Tak Janjikan Bintang dan Bulan, Tapi...

Kami percaya yang Income yang anda jana adalah setimpal dengan usaha yang anda letak. 

Maksudnya, lagi banyak masa dan tenaga anda letak dalam bisnes ni, lagi besar income yang anda akan jana.

 

Risau customer susah nak cari? Tak Reti Buat Sales?

Tak payah risau tentang macam mana nak cari sales ataupun customer. Kami boleh ajar semua benda tu. 

Yang paling penting skali, market ubat kuat ni sangat besar dan memang ada customer yang ready untuk membeli dari anda, tak kisah lah di mana anda berada.

Semua ni bukan citer kosong sebab kami memang ada proven data dan testimoni agent sebagai bukti.

Demand ubat kuat sejak 5 tahun lepas. Memang ada up and down, tapi demand tu always ada.
Tak kisah la di mana anda berada, demand tu memang ada untuk setiap negeri di Malaysia.

Jika anda buat 3 benda ni ( sudi belajar + ambik tindakan + niat nak tolong orang), insyallah rezeki anda akan melimpah ruah.  

Yuran & Pakej Pendaftaran Sifuboboi

Dalam program agent Sifuboboi, kami ada 3 pakej iaitu Dropship, Mini Agent, dan Super Agent. 

Anda boleh tengok sendiri perbezaan antara pakej agent kami kat bawah.

Untuk pembayaran, kami hanya menerima 2 cara sahaja.

Samada anda bayar secara online (FPX Online Banking) atau secara Bank Tranfer. 

Anda cuma perlu klik butang “Register Secara Online” di bawah untuk proceed ke pembayaran.

Jika anda ada part yang tak paham, anda boleh chat dengan team registration kami apabila anda klik butang “Register Melalui Whatsapp” di bawah.

Team kami akan bagi video tutorial untuk make sure yang anda boleh register dengan lancar.

Dropship

Dropship adalah level paling basic dalam team Sifuboboi, anda akan dapat segala agent benefit yang kami mention di atas.

Apa yang anda akan dapat:

Yuran Pendaftaran

RM40
Mini Agent

Sebagai mini agent, anda akan dapat segala kelebihan dropship dan boleh restock barang dan jual dengan profit margin yang lebih tinggi. 

Apa yang anda akan dapat:

Yuran Pendaftaran

RM70
Super Agent

Sebagai super agent, anda akan dapat segala benefit dropship dan mini agent.

Anda juga akan dapat 2 kelebihan yang  tak ternilai iaitu:

1) Ada website sendiri

2) Pihak HQ akan supply leads untuk tolong increase sales anda. 

Apa yang anda akan dapat:

Yuran Pendaftaran

RM300

Apa Akan Berlaku Lepas Anda Buat Pembayaran?

Lepas siap pembayaran, anda akan dibawa ke Thank you page dimana anda perlu isi maklumat anda untuk register e-membership. 

Lepas tu anda akan perlu join group Support Telegram kami untuk mulakan perjalanan anda sebagai agent Sifuboboi dan jana income yang anda nak.

Soalan Lazim

Boleh. Anda hanya perlu top up difference. 

Sebagai contoh, jika anda nak upgrade jadi Mini agent, anda cuma perlu bayar extra RM30 sahaja. (RM70- RM40 = RM30) 

Boleh. Anda cuma perlu bayar pakej website rm200. 

Untuk domain name, kami akan pakai subdomain. 

Contoh, jika anda dari Super Agent Shah Alam, kami akan bagi anda pegang sashahalam.sifuboboihq.com

Tak semestinya. Website tu ibarat anda buka kedai shoplot. Kalau anda tak promote orang untuk datang tengok kedai anda, memang tak akan dapat sales la. 

Cuma anda jangan risau. Kami akan ajar anda bagaimana nak promote website anda.  Website Sifuboboi kami pun dah menjana sales 5 angka sebulan. So, kami akan ajar anda skill tersebut.

Satu lagi advantage ada website adalah, anda tak perlu nak susah penat nak pujuk customer untuk membeli. Tak payah nak layan prospect satu satu kat Whatsapp. Anda cuma perlu bagi link website anda dan website tu lah yang akan tolong anda close sales.

Buat masa sekarang, website anda akan nampak sebiji macam website sifuboboihq.com

Cuma yang membezakan website anda dengan website HQ adalah segala contact details akan pergi ke email dan nombor anda.

Buat masa sekarang, website anda akan nampak sebiji macam website sifuboboihq.com

Cuma yang membezakan website anda dengan website HQ adalah segala contact details akan pergi ke email dan nombor anda.

Maaf. Memang setiap daerah hanya akan ada satu Super Agent sahaja. Anda cuma boleh jadi Super Agent untuk daerah tersebut jika Super Agent yang existing tu tak renew lesen membership dia.

Betul. Anda cuma perlu bayar sekali sahaja untuk lifetime membership.

Tetapi untuk Super Agent, atau mana2 agent yang ada pakej website, mereka perlu bayar renewal fee rm100 setahun. Ini adalah untuk cover cost hosting dan cost labor kitorang untuk update website anda.

Boleh. Harga pendaftaran dropship tanpa face mask adalah RM35.

Sila klik link ni untuk register.

Copyright © 2021 Sifuboboi | All Rights Reserved.

ajax-loader
Scroll to Top