Program Dropship Sifuboboi Kini Dibuka! Buat bisnes secara online dari rumah dan jana income yang lumayan.

Berminat Untuk Jana Side Income Extra RM500 - RM1000 Seminggu Atau RM2000 - RM4000 Sebulan Tanpa Perlu Keluar Rumah dan Tunjuk Muka?

Kami akan tunjukkan caranya.

Kenapa Join Team Sifuboboi

Di Sifuboboi, kami didorong oleh visi kami iaitu:

//

Memperkasakan hubungan setiap pasangan suami isteri di Malaysia untuk lebih intim, selamat dan bahagia menjelang tahun 2026.

Demi mencapai visi tersebut, kami akan:

Melatih dan melahirkan 10,000 usahawan sifuboboi menjelang tahun 2023 dengan average monthly income rm2000.

Memastikan setiap agent sifuboboi mempunyai simpanan peribadi sebanyak RM10,000 ke atas.

Di Sifuboboi, anda bukan sekadar menjual barang untuk mencari keuntungan, tetapi...

Dengan menjadi agent dan membawa nama Sifuboboi, customer anda akan dapat access kepada pelbagai tips dan ilmu yang boleh improve hubungan intim mereka. Mereka juga akan dapat ilmu tentang ubat kuat dan supplement yang boleh menolong mereka jadi lebih sihat, kuat dan lagi “hangat” atas katil.

10 Benefit Anda Akan Dapat Bila Jadi Agent Sifuboboi

1. Boleh promote banyak jenis produk yang ada KKM

Anda hanya perlu register sekali jer, terus boleh promote segala barang yang Sifuboboi jual

2. Produk jualan sentiasa ditambah

Sifuboboi akan deal dengan various founder ubat kuat supaya anda boleh promote macam jenis ubat kuat dengan profit margin yang sedap

3. Beratus testimoni customer yang anda boleh pakai

Testimoni2 ni la yang akan membuatkan prospect anda percaya untuk membeli dengan anda

4. Keuntungan Tinggi

Anda boleh promote macam macam ubat kuat under Sifuboboi dan untung di antara RM30 - RM60 untuk setiap jualan

5. Sales & Marketing Material Disediakan

Sifuboboi HQ & Team akan sediakan gambar, banner, menu catalog, promotion dan copywriting yang padu untuk anda buat jualan secara online atau offline.

6. Ganjaran & Bonus Mewah Dari HQ

Kami akan bagi pelbagai jenis ganjaran seperti cash reward, Gaming Chari, Wallet, Smartphone, Pakej Percutian, Ticket Flight dan macam2 lagi. Agent2 boleh vote apa yang dorang nak.

7. Weekly Kelas Sales & Marketing

Kami akan provide weekly Zoom class yang cover topic seperti sales closing, copywriting, zero kos marketing dan lain lain. Kami jugak akan selesaikan masalah yang agent hadapi.

8. Sistem Order Online

Lepas anda register, anda boleh login ke website kami dan beli barang dengan harga dropship.

9. Gaji 2 Kali Sebulan

Sifuboboi HQ akan bayar komisen 2 kali sebulan, setiap 15hb dan 30 hb.

10. Website Anda Sendiri (Optional)

HQ akan buatkan website untuk anda siap dengan sales page dan copywriting yang padu. Anda cuma perlu send traffic dan sales page tersebut akan closekan sales untuk anda. Tak perlu close pakai Whatsapp pun. Jangan risau

Brapakah Income Yang Anda Boleh Buat?
(Secara Realistic)

Untuk pengiraan ni, kami pakai average jualan agent iaitu 3 barang terjual setiap hari, kerja 5 hari seminggu secara part time sahaja (2-3 jam sehari)

So income anda sebulan adalah:

3 Barang x 5 Hari x 4 Minggu = 60 Barang Terjual x Average Profit RM50 = RM750 Seminggu atau RM3,000 Sebulan

Bayangkan setiap bulan anda dapat side income RM3,000 dengan hanya bekerja secara part time jer. 

Cukup tak untuk cover komitmen anda? Boleh buat extra saving tak? Kalau hidup tengah susah, rasanya RM3000 sebulan cukup tak untuk bayar bill dan beli makanan untuk seisi keluarga?

Kiraan diatas adalah average untung untuk dropship saje. Blm lagi kami buat kiraan untuk agent dan leader. Dorang punya profit margin lagi besar.

Yang best sekali, anda boleh buat bisnes ni dari mana mana jer. HQ akan uruskan shipping dan delivery barang.

Kami Tak Janjikan Bintang dan Bulan, Tapi...

Kami percaya yang Income yang anda jana adalah setimpal dengan usaha yang anda letak. 

Maksudnya, lagi banyak masa dan tenaga anda letak dalam bisnes ni, lagi besar income yang anda akan jana.

 

Risau customer susah nak cari?

Tak payah risau tentang macam mana nak cari sales ataupun customer. Kami boleh ajar semua benda tu. 

Yang paling penting skali, market ubat kuat ni sangat besar dan memang ada customer yang ready untuk membeli dari anda, tak kisah lah di mana anda berada.

Semua ni bukan citer kosong sebab kami memang ada proven data dan sales record sebagai bukti.

Demand ubat kuat sejak 5 tahun lepas. Memang ada up and down, tapi demand tu always ada.
Tak kisah la di mana anda berada, demand tu memang ada untuk setiap negeri di Malaysia.

Jika anda buat 3 benda ni ( sudi belajar + ambik tindakan + niat nak tolong orang), insyallah rezeki anda akan melimpah ruah.  

Yuran & Pakej Pendaftaran Sifuboboi

Dropship

Dropship adalah level paling basic dalam team Sifuboboi, anda akan dapat segala agent benefit yang kami mention di atas.

Apa yang anda akan dapat:

Yuran Pendaftaran

RM45
Mini Agent

Sebagai agent, anda akan dapat segala agent benefit yang kami mention di atas dan boleh restock barang dan jual dengan profit margin yang lebih tinggi. 

Apa yang anda akan dapat:

Yuran Pendaftaran

RM75
Super Agent

Sebagai super agent, anda akan dapat segala agent benefit yang kami mention di atas.

Anda juga akan dapat advantage paling hebat iaitu ada website sendiri dan pihak HQ akan supply leads untuk tolong increase sales anda. 

Apa yang anda akan dapat:

Yuran Pendaftaran

RM300

Soalan Lazim

Boleh. Anda hanya perlu top up difference. 

Sebagai contoh, jika anda nak upgrade jadi agent, anda cuma perlu bayar extra RM30 sahaja. (RM75- RM45 = RM30) 

Tak semestinya. Website tu ibarat anda buka kedai shoplot. Kalau tak reti tarik traffic atau tarik orang datang tengok kedai anda, memang tak akan dapat sales la. 

Cuma anda jangan risau. Kami akan ajar anda bagaimana nak tarik traffic secara percuma dan juga secara paid (berbayar). Website Sifuboboi kami pun dah menjana sales 5 angka sebulan. So, kami akan ajar anda skill tersebut.

Maaf. Memang setiap daerah hanya akan ada satu Super Agent sahaja. Anda cuma boleh jadi Super Agent untuk daerah tersebut jika Super Agent yang existing tu tak renew lesen membership dia.

Betul. Anda cuma perlu bayar sekali sahaja untuk lifetime membership.

Tetapi untuk Super Agent, atau mana2 agent yang ada pakej website, mereka perlu bayar renewal fee rm100 setahun. Ini adalah untuk cover cost hosting dan cost labor kitorang untuk update website anda.

Boleh. Harga pendaftaran dropship tanpa face mask adalah RM35.

Sila klik link ni untuk register.

ajax-loader
Scroll to Top