We are Sifuboboi.

Kedai Ubat Kuat Paling Premium di Malaysia.

Vision Sifuboboi

Memperkasakan hubungan setiap pasangan suami isteri di Malaysia untuk lebih intim, selamat dan bahagia menjelang tahun 2026.

5 Misi Perjuangan Sifuboboi

1. Membantu mengeratkan hubungan 1 juta pasangan untuk lebih intim, selamat dan bahagia menjelang tahun 2023.
2. Membantu 1 Juta lelaki Malaysia untuk mendapatkan boboi lebih keras, panjang dan tahan lama menjelang tahun 2023.
3. Melatih dan melahirkan 10,000 usahawan sifuboboi menjelang tahun 2023 dengan average monthly income rm2000.
4. Memastikan setiap agent sifuboboi mempunyai simpanan peribadi sebanyak RM10,000 ke atas.

Kata-Kata Founder Kami, Luqman Ariz

Salam gais. Luqman here.

Saya merupakan Founder & CEO kepada SifuBoboi HQ.

Asal Terengganu tapi dah lama menetap kat KL. Nak cakap Ganu pun barai sikit.

Bagi yang dah lama kenal saya, saya ni memang gengster sikit. Young, wild and free. Suka clubbing,  lepak pantai dan santai main music. Suka main motorcross kat pantai dgn offroad ngan member.

Part awek tu, saya xnak gebang sangat tapi saya ni jenis playboy. Mmg saya dah banyak pengalaman dengan macam2 awek. Saya dah experiment dengan macam2 ubat kuat dan barang alatan seks untuk panaskan lagi game atas katil. Citer macam best tapi part yang tak best tu masa breakup lah.

Tapi daripada segala hubungan yang saya pernah lalui tu, saya pun dapat belajar banyak benda. Bukan sekadar teknik2 atas katil, tapi macam mana nak maintain kasih sayang dan passion dalam relationship.

Tapi sekarang ni saya off market dah. Layan bini jer. Tapi yang penting skali, relationship kitorang memang always penuh dengan kasih sayang dan adventure. So jujur cakap, segala pengalaman yang telah saya lalui itu memang menolong dalam perkahwinan saya. Saya dan bini saya dah 7 tahun mendirikan rumah tangga dan kami still sayang menyayangi antara satu sama lain sehingga hari ini.

So itulah background saya. Ok skrg saya citer pulak pasal bisnes Sifuboboi saya sikit.

Bisnes saya ni ada humble beginning.

Ianya bermula bila saya perasan ramai member2 saya yang tak reti macam mana nak layan awek dorang dengan betul lepas tu komplen kat saya. Ilmu katil pun kurang. Banyak yang citer main seminit 2 lepas tu pancut dan tewas. Kesian saya dengar sbb dorang tak reti macam mana nak bagi awek dorang orgasm. 

So bisnes Sifuboboi ni memang bermula dengan nak tolong member2 sendiri.

Bila Luq perasan yang tips dan barang yang Luq rekomen tu berkesan untuk dorang, Luq pun slow and steady dapat makin ramai customer.

So dari situ la saya nampak peluang untuk mulakan Sifuboboi full time pada tahun 2016 dan tak pernah menoleh belakang dah.

So bagi anda yang tengah membaca tentang saya, terima kasih sangat2 sebab meluangkan masa anda. Saya pun akan tolong anda seperti mana saya tolong member saya. Saya pun akan share jgk tip2 untuk improve relationship korang dan improve sex life seperti yang telah saya sebut dekat visi dan misi saya.

Oh yea, satu benda lagi nak mention. Luq tak jual banyak sangat barang ubat kuat. Sbb Luq hanya jual barang yg Luq sendiri dah try dan proven results dia.

Kenapa saya buat cegini?

Sebab Luq pernah jgk kene tipu oleh seller yang sekadar nak menjual barang yang tak proven pun effect dia. Dah banyak kali dah kena. So bila Luq dan go through macam2 dan experiment dgn macam2 ubat kuat dan juga alatan seks, Luq sekarang kira dah tahu dah apa barang yang betul2 berkesan dan tak overclaim.

Korang pun mungkin perasan yang barang dkt website sifuboboihq.com saya ni semua ada money back guarantee. So saya selaku founder Sifuboboi memang sangat percaya dengan product yang saya promote. 

Jika anda ada apa2 soalan, boleh jer tanya team saya dekat button live chat atau dekat Whatsapp ye. 

Terima kasih kerana meluangkan masa anda untuk membaca story saya.

Kenapa Beli Dari Sifuboboi

Fast Reply, Fast Delivery

Kami reply pantas dan ship out within 3 - 24 Jam.

Barang Sampai Baru Bayar

COD dan Postage COD available. Normal postage pun ada.

Hanya Jual Barang Proven

Kami hanya jual barang yang dah terbukti sahaja

Satisfaction Guarantee

Kami make sure yang customer always berpuas hati dengan barang dan servis kami

100% Rahsia & Private

Tak ada nama barang kat shipping label dan tak ada nama company.

Jom Jana Income Dengan Kami

1 yuran membership. Promote segala ubat kuat under Sifuboboi. Keuntungan sehingga RM60 untuk setiap barang yang terjual.

Shopping Cart
ajax-loader
Scroll to Top